U(ge)oversigt 25

Af: Alfred Winther Groth

U17 Future

FC Roskilde 1 – 1 FA2000

53’ 0-1, William Ravn Peitersen

60’ 1-1, Filip Juel Glem

U17 Future-holdet afsluttede sæsonen med en startopstilling tydeligt præget af fremtidens spillere. Halvdelen af truppen er teknisk set fortsat U15-spillere, men de kom med op i den sidste kamp og fik lov til at vise sig frem. Har de niveauet og er klar til den kommende sæson som U17? Det viste sig, at de godt kunne spille op med FA2000s tropper. En fin kamp, hvor resultatet egentlig afspejlede kampens forløb ganske retfærdigt.

U14

FC Roskilde 3 – 0 Lyngby BK

Siden U14-drengene slog KB med flotte 4-1 i starten af maj måned, er det ikke lykkedes dem, at få en sejr i hus. To frustrerende nederlag og en enkel uafgjort kamp er det blevet til i en periode, hvor meget har været stolpe ud – også til trods for ganske udmærket fodbold. Men det blev der søndag vendt op og ned på, da det kongeblå tophold fra Lyngby blev sendt hjem med en ørefigen. På stadionbanen var Ørnene overbevisende og leverede en kanon indsats, der blev krydret med stenhårdt arbejde og ekstremt farlige omstillinger. En ganske imponerende indsats, som betyder, at drengene kan gå på en velfortjent ferie med en fjerdeplads i en svær pulje.

U13

FC Roskilde 0 – 5 KB

Det har bestemt ikke været en nem sæson for U13-drengene, der desværre har været overmatchet og ofte har måtte se sig straffet på ellers små fejl. Det var også tilfældet i sæsonens sidste kamp, hvor KB var kyniske. I perioder spillede Ørnene nemlig ganske udmærket, men selv de mindste fejl blev omsat til mål af et godt spillende KB-hold. Selvfølgelig var drengene ikke glade for at tabe 0-5, men der var optimisme at spore hos trænerteamet, der i løbet af sæsonen gradvist og støt har set forbedringer kommer frem.