U(ge)oversigt 21

Af: Alfred Winther Groth

U17 Future

FC Roskilde 1 – 3 GVI

2’ 0-1

25’ 0-2

50’ 1-2, Anton Møller

60’ 1-3

U17 Future-drengene blev noget overraskede over den modstand, de fik fra GVI. Et på dagen bedre hold end forventet – og bedre end Ørnene – kunne tage en velfortjent sejr. Drengene i lyseblåt manglede glæde og viljen til at ville succesen mere, og mod et på dagen godt hold, vinder man ingen kampe på den vis.

U15

Greve Fodbold 0 – 3 FC Roskilde

8’ 1-0, Alexander Rosengaard Engqvist

13’ 2-0, Praygod Pallangyo

26’ 3-0, Alexander Rosengaard Engqvist

I en så ufattelig tæt række som U15 Drenge Øst 1 kan en sejr betyde al verden. Det blev også tilfældet med udebanesejren over Greve, hvor drengene sprang fra 11. pladsen til en flot ottendeplads. Sejren kom efter en flot, flot kamp hvor hele holdet stod godt på banen, leverede en mere end godkendt indsats i alle kæder og tilmed holdte et clean sheet. Ingen tvivl om, at det var forårets højdepunkt for talenterne.

U14

FC Roskilde 1 – 2 Brøndbyernes IF

Mod storholdet Brøndby leverede U14-holdet deres måske bedste præstation i dette forår. I særligt første halvleg var de uhyre skarpe på omstillinger og producerer fire kæmpe store chancer, hvoraf der desværre kun bliver scoret på en. Resten af kampen leverede de desuden en god defensiv indsats og knoklede stenhårdt. Men Brøndby havde en håndfuld gode individualister, der til sidst snød vores bagerste og næsten som et røveri tog alle pointene.

U13

B.93 9 – 0 FC Roskilde

Efter et par fine uger med en opadgående kurve led U13-drengene et knæk mod B.93. Selvom der på det seneste har været flere positive takter og det er gået frem af, skal der desværre ikke meget til, før holdet knækker. Men heldigvis HAR drengene forbedret sig og trænerne kan derfor blot se fremad.