U(ge)oversigt 19

Af: Alfred Winther Groth

U19

B.93 5 – 1 FC Roskilde

16’ 1-0, Mican Atici

20’ 2-0, Youssef Dhaflaoui

39’ 3-0, Mican Atici

52’ 4-0, Mican Atici

61’ 4-1, Magnus Winther

85’ 5-1, Tobias Hermansen (selvmål)

Når man ikke er klar fra start, koster det. Det lærte U19-drengene, da de for anden runde i træk måtte lide et hårdt nederlag. I lørdags stod der B.93 på store dele af kampen. Og det skyldes simpelthen bare en bedre præstation, der allerede efter et kvarter betød, at de kom i front og derfra ikke så sig tilbage. Drengene leverede en sjælden off-day, hvor intet spillede. Et spinkelt lyspunkt var dog, at det blev helt tydeligt, hvor der skal forberedes og hvilke facetter, der skal arbejdes ekstra hårdt med det næste stykke tid. Med nederlaget ser det nu ud til, at det blev ekstra svært at holde fast i toppen af rækken, hvor AC Horsens og AB nu fører med fire point – og for førstnævntes tilfælde en kamp i hånden.

U17

B.93 5 – 0 FC Roskilde

6’ 1-0, Vitus Christiansen

13’ 2-0, Donavan Bagou

36’ 3-0, Vitus Christiansen

47’ 4-0, Victor Vasquez (selvmål)

62’ 5-0, Vitus Christiansen

Selvom der blev arbejdet hårdt og knoklet meget, så var det lørdag eftermiddag ikke nok til, at Ørnene fik noget med hjem fra B.93. Slet og ret var modstanderen bedre end os på såvel de fysiske parametre – hvor drengene blev tydeligt overmatchet – som de taktiske aspekter. Ligesom det var tilfældet for U19, blev det meget klart, hvor der skal arbejdes i den næste periode og hvad der skal forbedres. Hvis man skal finde et spinkelt lyspunkt.

U17 Future

Ingen turneringskamp

U15

Hørsholm-Usserød IK 2 – 1 FC Roskilde

39’ 1-0, Niclas Schulze

44’ 1-1, Snorre Espersen

70’ 2-1, Halid Al-Ali

U15-drengene har efter en fremragende start på foråret virkelig oplevet, hvad det vil sige, når der går grus i maskineriet. Efter to flotte sejre i de indledende runder har det været noget op ad bakke. Men i weekenden så det ud til, at spillet er på vej i den rigtige retning. Mod Hørsholm-Usserød blev der vist lovende takter og længe så det ud til, at det kunne blive en FC Roskilde-sejr. Der var nok med chancer i både første og anden halvleg til at nuppe tre point. Men den sidste skarphed manglede og i stedet måtte drengene se sig slået i overtiden. Heldigvis var der mange positive takter at tage med fra opgøret – så der er med garanti håb forude.

U14

Farum BK 7 – 3 FC Roskilde

Som moderklub for FC Nordsjælland er Farum BK en af de stærkeste modstandere, man kan møde i ungdomsrækkerne. Det så vi tydeliggjort, da U14-drengene lagde vejen forbi det nordsjællandske – desværre til en ørefigen. I sådan en kamp skal man udnytte de chancer, der opstår, vinde alle dueller og gå maks til den. Selvom drengene gik til den og knoklede, så manglede den sidste smule og de unge Ørne fik ørene i en velsmurt maskinen.

U13

FC Roskilde 1 – 4 Farum BK

Den yngste årgang har i løbet af foråret haft rigeligt at se til. Det er blevet til store nederlag mod hold, der simpelthen har været bedre. Derfor har trænerteamet de sidste mange uger haft fokus på de små sejre og hele tiden finde de små forbedringer. Et af delmålene har været at score mål. Det lykkedes i weekenden mod Farum BK, som man skulle revanchere et 9-0-nederlag til. Og en stor cadeau skal derfor lyde til drengene, der knoklede en vis legemsdel ud af bukserne.