U(ge)oversigt 18

Af: Alfred Winther Groth

U19

FC Roskilde 0 – 2 AB

1’ 0-1, Emil Mygin Jensen

90’ 0-2, Mathias Harslund

Lørdag havde U19-holdet en gylden mulighed for at tilspille sig og sætte sig tæt på førstepladsen i U19 Divisionen, men gæsterne fra AB fik hurtigt smidt grus i maskineriet. Allerede efter tre sekunder kom gæsterne fra AB nemlig foran, da bolden blev hamret i mål direkte efter begyndelsessparket. Herefter kom drengene tungt tilbage, satte sig solidt på spillet og dominerede i grove træk kampen. Men de afgørende detaljer manglede. Bolden ville simpelthen ikke ind. Også selvom brandvarme Lucas Rejnhold Steen havde flere gode muligheder. I de sidste minutter af kampen blev alt satset på en reducering, men det kostede åben plads i den anden ende. Således scorede AB på en nem omstilling og kunne overtage førstepladsen..

U17

FC Roskilde 1 – 1 AB

35’ 1-0, Frederik Druedal Nielsen

90+3’ 1-1, Malthe Frost Pedersen

I U17-holdets opgør var der langt fra det samme på spil, som i U19 Divisionen. Men alligevel blev det ikke en frigjort kamp. Tværtimod blev det et opgør, hvor fight nærmere end finesse kom i højsædet. Ikke desto mindre viste drengene, at de kunne fighte et point hjem, stå sammen for hinanden og leverer når det gjaldt. Særligt målmanden Marcus Skovgaard gjorde en god figur og var kampafgørende i flere sekvenser.
Alt i alt var trænerteamet overordnet tilfreds – og måske var det ikke helt uretfærdigt, at det blev en deler.

U17 Future

FC Roskilde 15 – 0 AB

Ja, hvad skal man sige, når man vinder med badmintoncifre? En ventet storsejr kom i hus – men kunne sagtens være blevet større. Inden kampen var det dog forventet, at modstanden ikke ville blive på niveau med det, holdet tidligere havde mødt. Derfor var det også understreget, at drengene skulle have respekt for modstanderen. Det skulle ikke ende i en ydmygelse. Om det så alligevel gjorde det? Det må man selv om at vurdere.

U15

FC Roskilde 1 – 1 HIK

En ting var sikkert i U15-holdets kamp: Der var styr på bolden. Sjældent blev kuglen sat over styr – og således fik HIK heller ikke mange chancer. Men det var på den bekostning, at drengene heller ikke rigtigt kom fremad på banen. I hvert fald ikke før gæsterne noget heldigt og tilfældigt kort efter pausen fik scoret kampens første scoring. Herefter kom der gang i maskineriet og lidt mere gejst i de unge ørne. Det resulterede også i en udligning og det endelige resultat på 1-1, der cementerede en godkendt indsats med plads til forbedringer.

U14

FC Roskilde 4 – 1 KB

Wow! Der var ikke mange, der havde ventet, at U14-holdet ville levere sådan en mandfolkspræstation og banke KB. Men det gjorde de. Nøglen til sejren var enormt skarpe omstillinger, hvorfra alle fire mål kom. Drengene udnyttede, at målmanden ikke var den højeste i rækken og tre af målene blev således scoret ved hårde, høje spark på mål. Spidsangriberen Benjamin Trabizi var flyvende og scorede to af målene. Men egentlig var det en grundlæggende flot holdpræstation, der skaffede sejren. Stort tillykke skal der lyde herfra!

U13

Brøndby IF 4 – 0 FC Roskilde

De sidste måneds tid har de yngste ørne præsenteret en stødt opadgående formkurve. Selvom sidste uges nederlag lød på 6-0, var det alligevel med ok takter. I kampen mod Brøndby var der igen fremgang at spore. Selvom det er op ad bakke, så knokler de på, nyder at spille fodbold og bliver hele tiden bedre. Og det skal også anerkendes.