U(ge)oversigt 17

Af: Alfred Winther Groth

U19

Næstved BK 1 – 4 FC Roskilde

10’ 0-1, Lucas Rejnhold Steen

65’ 0-2, Mathias Kisum

78’ 0-3, Casper Grening

80’ 0-4, Magnus Winther Lindberg

88’ 1-4, Victor Koch Hansen

Med sæsonens formentlig bedste præstation fastholdte U19-drengene føringen i U19 Divisionen, da de med fuld dominans slog Næstved BK i det sydsjællandske. Værterne kom ikke til mange muligheder og det sidste mål må kaldes en ringe trøst efter en eftermiddag, hvor Ørnene sad på alt. En gennemført fremragende kamp blev eksemplificeret ved det andet mål. Et fremragende opspil af det halve hold blev afsluttet, da en sukkerbold blev lagt på tværs til Mathias Kisum, der helt fri banker den i mål.

 

U17

Næstved BK 2 – 1 FC Roskilde

7’ 1-0, Rasmus Johnsen

18’ 1-1, Anton Nørvang

39’ 2-1, Carl Schrøder

Modsat U19-holdet blev det for U17-drengene et noget andet bekendtskab at tage turen til Næstved. Det blev en blandet kamp – og til trods for værternes føringsmål, var drengene solidt spillende fra start. Men som kampen skred frem kom det mere og mere til at handle om lange afleveringer. På den måde mistede Ørnene en del momentum i en kamp, der i højere grad udviklede sig til Næstveds fordel.

U17 Future

KFUM BK 1 – 1 FC Roskilde

10’ 0-1, Anton Møller Nielsen

15’ 1-1, Noah Rosenkvist Andersen

Future-holdet havde et sandt lokalopgør, da turen ”kun” gik til KFUM BK Roskildes baner. Et spændende opgør, som begge hold tydeligvis havde glædet sig meget til. Heldigvis smittede det ikke negativt af på kampen, hvor begge hold spillede efter bogen og på ingen måder optrådte svinske eller hadske. Det blev en meget lige kamp, der efter to hurtige mål bølgede meget frem og tilbage. Så set på det, var 1-1 nok et ganske retfærdigt resultat.

U15

Jægersborg BK 3 – 0 FC Roskilde

35’ 1-0, Frederik Sinding

52’ 2-0, Marcus Rydahl Gadiel

66’ 3-0, Marcus Rydahl Gadiel

Som resultat af en del skader, var et i forvejen decimeret U15-hold noget ramt til kampen mod Jærgersborg. Samtidig var banen noget mere langhåret og knoldet end forventet, hvilket bestemt ikke gjorde det nemmere at spille god fodbold. Det kostede noget, hvor drengene alt taget i betragtning tabte til et på dagen bedre hold. Men der venter en ny kamp rundt om hjørnet.

U14

Lyngby BK 6 – 4 FC Roskilde

Trænerteamet var forberedt på, at opgøret mod Lyngby sagtens kunne udvikle sig til en meget lige kamp. Men at den skulle blive sådan et drama var alligevel noget overraskende. Allerede efter syv minutter kom værterne foran. Derefter blev det en smule op af bakke for drengene, hvis gameplan hurtigt blev skrottet. Men de kæmpede sig ikke desto mindre tilbage ind i kampen og kom op på 4-4. Men som en trold af en æske, scorede De Kongeblå et drømmemål til 5-4. Herefter blev hele butikken satset. Det kaster nogle gange mål af sig – men denne gang blev det så desværre til værterne, der cementerede sejren.

U13

KB 5 – 1 FC Roskilde

Som bekendt er U13-drengene i denne sæson kommet med i årgangens bedste selskab – og det nok en postgang for tidligt. Derfor har trænerne valgt at fokusere på andet end resultaterne. Derimod bliver det det spillemæssige udtryk og det at score mål, der skal måles på. Det lykkedes mod KB, hvor et enkelt mål blev scoret. Til sidst fik KB to lette mål, så resultatet blev noget misvisende. Men udviklingen går i den helt rigtige retning.