U(ge)oversigt 15

Af: Alfred Winther Groth

U19

FC Roskilde 3 – 1 Hvidovre IF

1’ 0-1, Marco Vinterberg

49’ 1-1, Mathias Rehder

55’ 2-1, Oliver Juul

64’ 3-1, Mathias Rehder

U19-drengene var lørdag piskede til at hente tre point, hvis de fortsat skulle gøre sig forhåbninger om at hænge på i en uhyggeligt tæt topstrid i U19 Divisionen. Derfor tegnede det bestemt ikke godt, da lørdagens gæster fra Hvidovre kom foran allerede inden det første minut var spillet. Det kom til at præge første halvleg gevaldigt. Men anden halvleg blev en helt anden størrelse, hvor drengene spillede flot, energisk og direkte fodbold. Til trods for en udvisning efter en lille times spil var attituden og udstrålingen eksemplarisk hele vejen gennem kampen. Det kastede tre vigtige point af sig – og de fører fortsat rækken. Men kun på en bedre målscorer…

U17

FC Roskilde 1 – 2 Hvidovre IF

45’ 1-0, Christopher Poulsen

80’ 1-1, Nicolai Falkentoft

90+1’ 1-2, Nicklas Bengtson

I lørdagens sene eftermiddagskamp i Rådmandshaven var der lagt op til, at U17-drengene endelig skulle knække koden og få et godt resultat. Den første del lykkedes, hvor spillet var flydende og chancerne rigelige. Men i de døende minutter blev der givet de to chancer væk, som gæsterne køligt udnytter og scorer på. Man fristes til at sige, at operationen lykkedes, men patienten døde. Mulighederne for at lukke kampen til vores favør var der, men den afgørende skarphed manglede. Således har U17-holdet endnu deres første sejr til gode i 2019.

U17 Future

FFB 1 – 5 FC Roskilde

29’ 1-0

58’ 1-1, William Olsen

64’ 1-2, Anton Møller Nielsen

69’ 1-3, Hasan Buruk

72’ 1-4, David Claridge Jensen

73’ 1-5, Jonathan Bolvig-Frøkjær

I Frederikssund blæste der en vældig vind, der gjorde arbejdsbetingelserne ekstremt svære for U17 Future-drengene søndag eftermiddag. Det bar spillet også præg af. Det var en dårlig omgang, hvor drengene slet ikke fik rytme i spillet, og faktisk spillede noget af det dårligste, de har præsteret i foråret. Efter pausen var det til gengæld et helt forvandlet hold, der trådte ud. En fremragende kollektiv indsats betød, at chancer nu kom i overflod og selvom fem mål er flot, så kunne de sagtens have scoret flere mål. God indstilling og mentalitet af drengene, der viste, hvad de er lavet af.

U15

Spillede ingen turneringskamp i weekenden.

U14

Brøndby IF 2 – 2 FC Roskilde

27’ 1-0

33’ 1-1, Simon Mikaelsen

38’ 1-2, Alexander Simmelhack

58’ 2-2

Efter en svær start på 2019 fik U14-drengene i sidste uge en tiltrængt sejr over B93, som der lørdag skulle følges op på. Spillet flød på bedste vis og det var en fornøjelse at overvære. I slutningen af anden halvleg bliver vi desværre ramt af en afgørende ti minutters udvisning, som gav Brøndby gode muligheder for at komme fremad. Det lykkedes de med og til trods for en god organisation og et højt niveau, fik drengene ”kun” 2-2 mod Brøndby IF. De bliver trods alt det første hold, der tager point med talenterne fra Vestegnen i 2019.

U13

Spillede ingen turneringskamp i weekenden.