U(ge)oversigt 11

Af: Alfred Winther Groth

U19

FC Roskilde 2 – 1 HIK

37’ 1-0, Marc Sørensen

45’ 1-1, Amin El Barrani

79’ 2-1, Mattheo Cliford

Det spidser mere og mere til i toppen af U19 Divisionen, hvor de unge Ørne inden weekendens runde havde fire point op til Randers Freja på førstepladsen. Derfor går drengene ind til hver runde med maksimalt pres. Hver kamp skal vindes, hvis man vil spille med om ”guldet”. Det var også tilfældet i weekenden, hvor sidste uges flotte sejr 3-0-sejr over HB Køge skulle følges op. En meget lige første halvleg tippede til vores fordel, da Marc Sørensen efter 37 minutter få meter ude fra straffesparksfeltet hamrede til bolden og sendte den på flotteste vis op i målhjørnet. Efter en ærgerlig scoring kort inden pausen kom drengene ud til anden halvleg med ny energi og da Mattheo Cliford sprang frem som en trold af en æske og headede bolden ind, var sejren cementeret. Og eftersom Randers Freja kun spillede uafgjort, er der ny kun ét point op til førstepladsen!

U17

FC Roskilde 0 – 1 HIK

66’ 0-1, Armin Crncevic

Da lørdagens U17 Divisionskamp blev fløjtet op i Ørnereden var det med ti førsteårs U17-spillere og en enkel U15-spiller i lyseblå bluser. Der var set tung til den ungdommelige side, da Mark Jensen havde valgt sin startellever. Desværre gav det ikke det ønskede udbytte, og drengene spillede – trods god fight – ikke just den bedste kamp. Gæsterne fra HIK var noget uskarpe på dagen, og selv et straffespark i første halvleg var ikke nok til, at de kom foran. Men efter en times spil gjorde Armin Crncevic det onde ved Ørnene, da han på et hjørnespark steg til vejrs og heade bolden i en stor bue over Conrad Kromann i målet. 1-0 og dermed U17-drengenes andet nederlag i det nye år..

 U15

Slagelse B&I 0 – 2 FC Roskilde

14’ 0-1, Jonas Lindegaard

57’ 0-2, Praygod Pallangyo

U15-drengene fik en drømmestart på det nye år, da de efter kun et kvarter kom foran på mål af Jonas Lindegaard. En drømmestart på kampen fik Praygod Pallangyo også, da han blot et minut efter at være blevet skiftet ind, scorede det afgørende mål, der cementerede en flot sejr. De unge Ørne kunne ikke få en bedre start inden næste uges lokalopgør mod HB Køge.

U14

KB 3 – 2 FC Roskilde

3’ 0-1, Alexander Simmelhack

39’ 0-2, Alexander Simmelhack

42’ 1-2, Adam Daghim

46’ 2-2, Noah Nartey

54’ Nooh Donovan

Ligesom i efteråret er vores U14 drenge kommet i en meget svær pulje, hvor kun de bedste hold på Sjælland venter i foråret. Brøndby IF, KB/FC København, Farum BK/FC Nordsjælland, B93 og Lyngby Boldklub skal alle op mod en håndfuld talentfulde Ørne. I lørdags blev der så taget hul på foråret, da KB bød op til dans. Efter en dominerende første halvleg blev det desværre til et 3-2-nederlag. Den notoriske målskytte Alexander Simmelhack var igen på pletten og sendte to flotte mål i kassen, men det var ikke nok.

U13

FC Roskilde 0 – 6 Brøndby IF

Lig U14-drengene så skal vores yngste årgang i foråret også op mod de bedste hold fra Sjælland. Søndag middag var det Brøndby der lagde vejen forbi Ørnereden. Desværre spillede drengene ikke op til det niveau, de tidligere har vist og eksileret på, hvorfor det blev gæsterne, der relativt nemt hev sejren i land. Næste søndag må drengene op på hesten og sætte alle sejl ind for en sejr, når turen går til Farum Park.