U(ge)oversigt 13

Af: Alfred Winther Groth

U19

FC Roskilde 6 – 0 Næsby

13’ 1-0, Marc Sørensen

21’ 2-0, Lucas Rejnhold Steen

43’ 3-0, Marc Sørensen

47’ 4-0, Oliver Juul

78’ 5-0, Mathias Rehder

83’ 6-0, Oliver Juul

Så kom drengene endelig på førstepladsen! Efter mange uger hvor det har været lige ved og næsten og førstepladsen hele tiden har været inde for rækkevidde, lykkedes det endelig. Med en flot, flot sejr over bundholdet Næsby tiltvang de unge Ørne sig endelig førstepladsen i U19 Divisionen. En ufattelig velspillet kamp, hvor drengene i den grad levede op til favoritværdigheden betød, at de med overskud kunne tage alle tre point.

U17

FC Roskilde 2 – 3 Næsby

8’ 1-0, Benjamin Riisgaard

55’ 1-1, Rinor Cocaj

69’ 1-2, Tobias Lindhardt

74’ 1-3, Andreas Pedersen

90’ 2-3, Benjamin Riisgaard

Efter en skadespause var den fødte målsluger Benjamin Riisgaard endelig tilbage på U17 Divisionsholdet, der lørdag bød Næsby velkommen. Tre point kunne lune gevaldigt på kontoen efter en ærgerlig start på foråret. Det så i store dele af kampen også ud til, at det blev hjemmeholdet, der skulle tage alle tre point. Men i løbet af tyve minutter blev det hele sat over styr, og drengene virkede noget desillusionerede. Og selvom endnu en scoring af Riisgaard i femte minuts overtid pyntede på resultatet, var det stadig en bitter fornemmelse, som holdet tog med tilbage i omklædningsrummet.

U17 Future

Herfølge BK 1 – 5 FC Roskilde

23’ 0-1, Victor Vasquez

40’ 0-2, Jacob Milo

58’ 0-3, Pouya Azimi

62’ 0-4, Hasan Buruk

69’ 1-4

80’ 1-5, Victor Vasquez

Det tog lidt tid.. Men da U17 Future-holdet så endelig fik hul på målbylden mod Herfølge, tog det også fart. Fem mål bankede drengene ind og dagens hovedperson blev Victor Vasquez, da han både åbnede og lukkede scoringsballet. Efter sidste weekends ligeledes flotte sejr er drengene nu på en andenplads i puljen – kun overgået af GVI, der har scoret vanvittige 16 mål i de to første kampe.

U15

Ishøj IF 3 – 1 FC Roskilde

30’ 1-0, Omed Mirzazadeh

37’ 2-0, Süleyman Ciftci

61’ 3-0, Omed Mirzazadeh

70’ 3-1, Casper Petersen

Efter sidste uges flotte sejr over HB Køge, skulle U15-drengene på en svær udebane op mod Ishøj. De unge Ørne kæmpede godt i særligt første halvleg, men med fem minutter igen fik værterne scoret det første mål – og det gjorde en relativ stor forskel i indgangsvinklen til anden halvleg. Selvom drengene kæmpede det bedste, de havde lært, måtte de se sig slået af et på dagen bedre hold.

U14 – træningskamp

FC Roskilde 3 – 2 KFUM Roskilde U15

Da der ingen spillerunde var i U15-drengenes vanlige pulje, var der i stedet aftalt en træningskamp mod KFUM Roskildes U15-hold. Det endte med en god og velspillet fodboldkamp i Rådmandshaven, hvor tre forskellige Ørne kom på tavlen. Ingen spillere blev skadet – og U14-drengene er derfor fuldt klar til næste weekend, når turneringen igen kører.

U13

FC Roskilde 0 – 1 B93

Der var store forventninger til vores yngste årgang forud for sæsonen. Et selskab i årgangens bedste række var en god mulighed for at prøve drengene af og matche dem på højeste niveau. Starten på sæsonen har desværre ikke helt været som ønsket, og i søndags led de deres tredje nederlag i tre kampe. Så selvom der mod B93 var spillemæssig forbedring, har drengene fortsat til gode at hente point. Men mon ikke, de lurer lige om hjørnet?